Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Welkom bij de Vrouwen van Aalten!
Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020.
Extra gezellig winkelen deze dagen!

Kijk op deze website voor
het programma en activiteiten.

Alle centrale activiteiten van Stichting Aalten Promotie zijn afgelast.
Kijk voor de activiteiten van de individuele winkels ook op hun eigen informatiekanalen

Volg verder de actuele adviezen van de Overheid.

Programma & Acties 13 en 14 maart 2020


Algemene Programma op Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is komen te vervallen

Dansschool DanzArte
Wij komen deze twee dagen dansen in de winkels. Let op deze pagina voor de exacte tijden en plaatsen op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart


 


Meneer Kees Aalten

Meneer Kees Aalten gaat met de twee open dagen knutselen met kinderen. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom! Kinderen krijgen na deelname aan de activiteit en leuke verrassing mee naar huis.
Volwassenen willen wij kennis laten maken met Querkles (Colour by numbers) en Spiroglyphics (spiraal kleuren).
Onder de deelnemende volwassenen verloten wij een kleurboek van Thomas Pavitte.
Tevens presenteren wij onze nieuwe lijn van Stabilo.
Op beide open dagen geven wij 20% korting op de gehele Stabilo en Maped collectie.

Opgeven is niet nodig, iedereen is beide dagen van harte welkom.


 Klein Entink ImpulzKlein Entink Impulz
Impulz Fashion

Tijdens  deze dagen is het bij IMPULZ groot feest!  We bestaan namelijk precies 12 Jaar!
Wie jarig is trakteert: tijdens dit Feestweekend lanceren we een nieuw merk in onze winkel:  LOFTY MANNER. Koop je op vrijdag 13 of zaterdag 14 maart iets van Lofty Manner of van onze andere mooie merken, dan ontvang je 12% verjaardagkorting

Klein Entink Mode
Op de zaterdag is de modeshow bij Klein Entink Mode afgelast. Kom gezellig shoppen voor de allernieuwste voorjaarsmode van Klein Entink Mode en geniet!


Veldhuis Man & Mode
Mannen, jullie zijn van harte welkom op 13 en 14 maart op de open dagen bij Veldhuis Man&Mode. Deze dagen krijg je € 12,50 setkorting op een broek met willekeurig bovenstuk en € 25,- bij 2 sets! Voor elke koper hebben wij een leuke gevulde goodybag / verrassing.
Kom gezellig shoppen met lekkers bij de cappucino, thee of koffie.
Wij adviseren je graag . Simone, Anneke & Rianne


 


Ami Kappers
Op vrijdag houden we een vlecht/föhn workshop. Voor de vlecht/föhn workshop kunnen mensen zich aanmelden via aalten@amikappers.nl. Op zaterdag is er tussen 10.00 uur en 12.00 uur een fotograaf in de salon.  Die gaat een foto maken van kinderen / gezinnen / pubers / ouders wie maar wil, uiteraard doen we daarvoor iets leuks met je haren! 
Voor  5 euro krijgen mensen hiervan een uitvergroting !


 

Angelique Women-wear
Vrijdag begint bij ons de dag met het merk freebird.  Dt is een super leuk jurkjes merk, de styliste is van 11.00 tot 14.30 bij ons in de winkel. Om 15.00 tot 19.30 komen er twee stylistes van het merk studio Anneloes zij geven veel tips om dit merk zo leuk mogelijk te combineren. Natuurlijk hebben zij veel leuke goodies bij zich. Zaterdag staat de hele dag in het teken van Helena hart, mooie blazers en gave broeken, de hele collectie is dan compleet om volop gepast te worden. Hapjes en drankjes staan voor jullie klaar, heel graag tot ziens op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart.

Partycentrum 't Noorden
Partycentrum 't Noorden
Op vrijdag avond wordt er voor de vrouwen van Aalten een workshop erotisch kleien georganiseerd bij ’t Noorden: Na het winkelen kunnen vrouwen, vriendinnen, moeders, dochters etc. bij ’t Noorden komen om en onder begeleiding van Stella van ‘spelshow Achterhoek’ gaan boetseren met hun eigen wilde fantasie. Gewoon een gezellige avond, waarbij iedereen een lekkere welkomstcocktail ontvangt en een hapje gedurende de avond. Even lekker ontspannen in een wereld waar al bijna niets meer gezegd mag worden, trekken wij er ons niets van aan. Voor €15,00 inclusief welkomstcocktail, een hapje en het kleien hebben de vrouwen een gezellige en lachwekkende avond.

 


 

Messink & Prinsen
Kom gezellig in onze winkel tijdens deze dagen!
Het is Boekenweek, dus bij aankoop van een boek krijgt u in ieder geval het boekenweekgeschenk ‘Leon & Juliette’ van Annejet van der Zijl cadeau! Tevens is het razend interessante boekenweekessay van Özcan Akyol bij ons verkrijgbaar.
Of kom lekker snuffelen op onze uitgebreide afdeling met teken- en schilderartikelen. Voor alle creatieve wensen is er wat wils. Als altijd staat de koffie of thee voor u klaar, en deze dagen zorgen we daarbij ook voor iets lekkers. Daarnaast krijgt iedere klant deze dagen een leuke attentie mee, uiteraard zolang de voorraad strekt.


Pretty Woman Mode
Welkom  op  de Vrouwendag bij Pretty Woman Mode. Op  vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020. Lekker snuffelen , kijken en eventueel passen onder genot van een een hapje en drankje.
Met een leuke actie, wat dit is? Dat is een verassing. Welkom, de loper ligt klaar .

Mooi in Balans

 

Mooi in Balans 


Juwelier Meerdink
Juwelier Meerdink

Vrijdag 13 maart is Anky Arink van Mooi in Balans! bij ons in de winkel aanwezig.
Anky is gespecialiseerd in huidverbetering. Zij geeft informatie wat ze allemaal kan doen bij huidproblemen en welke behandelmogelijkheden er zijn. Mooi in Balans! biedt een concept voor balans in schoonheid, gezondheid en vitaliteit.
Ze is er vrijdags van 15.00-17.00 uur en van 19.00 -21.00 uur.

We geven allebei een waardebon twv € 7,50 cadeau.
Deze is te gebruiken bij besteding vanaf € 75,- aan een product of behandeling
of bij aankoop van een horloge of sieraad vanaf € 75,-.
Natuurlijk staat er iets te drinken en wat lekkers voor je klaar!


Uniek LadiesUniek Ladies
Twee dagen lang leggen wij jullie in de watten. Onder het genot van een hapje & drankje kun je heerlijk snuffelen, voelen en kijken bij ons.
Graag vertellen wij je dan wat meer over ons concept en onze collectie.
Want daar zitten een aantal bijzondere verhalen bij.
Je gaat niet met lege handen naar huis. Wij hebben een uniek cadeautje voor je klaar staan. Kom gezellig even langs en maak kennis met ons & het "Aaltenaartje".


Kasper Paul

Kasper Paul

Dit weekend is de start van onze nieuwe ijsseizoen! Daarom geven we op vrijdag 13 en op zaterdag 14 maart gratis slagroom of nootjes of discodip.
In de winkel hebben we verschillende proeverijen met proefplankjes: bonbons, chocolade en koekjes. Èn voor elke klant een lekkere attentie.


Stegers

Café Restaurant Stegers

Kom deze dagen samen genieten in ons café-restaurant! We serveren een Lunchplankje voor 2 personen voor maar € 19,50, met tonijn- en eiersalade, een minikroketje, brie, gerookte zalm, kaas, rauwkost, minibroodjes, klein kopje tomatensoep en een fruitcocktailtje!


Electroworlds Stronks

Electroworld Stronks

Wij geven deze dagen uitgebreid informatie over het koken van gas naar inductie bieden geïnteresseerden een vrijblijvende afspraak aan voor het bekijken van de eventuele aanpassing van de meterkast.
Bij aankoop van een inductie kookplaat een pannenset twv 99,95 gratis. Er zijn goody- bags.

Voor iedereen staat er wat lekkers klaar en  onder de kopende klanten vanaf 50 euro verloten wij een Bosch steelstofzuiger!

 

Heijerman Optiek & Hoorzorg
Wij krijgen deze 2 dagen de volledige dames collectie van PENN&INK en MINI Eyewear. Deze laatste is voor mannen en vrouwen ontworpen, een collectie eigentijdse, karakteristieke en gewaagde zonnebrillen en monturen. Alle modellen en kleuren hebben we deze 2 dagen op voorraad. Kom eens gezellig binnen op deze dagen en onder het genot van een lekkere cappuccino of thee met allerlei lekkernijen kunt u alles passen waar wij u graag bij willen helpen.


 Olde Marckt

Herbergh d' Olde Marckt
Bij de koffie/thee trakteren we tijdens de Open Dagen een huisgemaakte zoete attentie
Lunchtip voor deze dagen:
Huisgemaakte bonenkroket van Slaegebonen uit Silvolde met bijpassende salade.


Pepper*Menswear

Pepper8Menswear
Pepper 8 organiseert een "Bier, Bitterballen & Boksen Weekend"!

Op vrijdag en zaterdag is er een pubquiz,een proeverij van Bourgondische Broeders en bitterballen van Stegers.
Stel een team samen van 3 á 4 personen en Geef je op via mail, Facebook of telefoon.
De deelnemers van het winnende team winen een bokse van Pepper 8!

13 maart ~ 19:30 uur | 14 maart ~ 15:30 uur
Bekijk alle informatie op deze flyer!


 Smidse CulinairSmidse Culinair

Tijdens deze open dagen, waar de ondernemende vrouw centraal staat, wil ik graag de mensen laten zien en beleven hoe een avond uit bij de Smidse voelt . . . warmte; gezelligheid maar vooral mijn liefde voor het koksvak . . .
Daarom hebben wij voor alle gasten die deze twee dagen komen genieten een verrassing klaar staan, zodat het niet ophoudt zodra u bij ons de deur uit stapt maar u er thuis ook nog van kunt genieten.


 

DA Mooi Pennings
DA Mooi Pennings
Deze twee dagen is iedereen van harte welkom om bij ons de actuele trends uit te proberen.
Wij geven workshops met de nieuwste kleuren en laten graag zien hoe het kan worden gebruikt. Ook hebben we een parfum test. Laat je verrassen!


 Kimmys voet en handverzorgingKimmys voet en handverzorging

Tijdens de dagen Vrouwen van Aalten, kun je bij Kimmy's voet - & handverzorging de salon binnen komen lopen voor adviezen en producten! Tijdens deze dagen is er 15% korting op alle producten, dus wil jij graag een voet of handcrème of wil je graag een middel tegen schimmelnagels? Kom dan gezellig binnen! Ik zorg dat de koffie met wat lekkers klaar staat!

Autobedrijf Jawi
Geef een vrouw een high tea! Welke (schoon)moeder, vriendin, zus, buurvrouw
of mantelzorgster verdient volgens jouw een high tea?
Vul het formulier in, verkrijgbaar op de Markt, en deponeer deze in de bus op de Markt tijdens de Vrouwen van Aalten!


 Sas & BeautySas & Beauty

Kom gezellig binnen wandelen deze dagen, voor info en advies omtrent jouw huid of advies voor bijvoorbeeld permanent make-up. Maak je een afspraak tijdens je bezoek aan de salon deze dagen, dan ontvang je 10% korting op de behandeling.
Bij het kopen van 2 producten of meer ontvang je ook 10% korting.

Tevens loopt er een leuke aanbieding, de bio Peel behandeling van €60 voor €52,50.
Een echte boost voor je huid en optimale huidverbetering.
De koffie en thee staat klaar, kom gerust binnen met al je vragen.


Klumpenhouwer Woninginrichting
Demonstratie behangen! Tijdens het evenement De vrouwen van Aalten zijn alle vrouwen welkom bij ons. Wij zullen vrijdag om 11.00 uur en 15.00 uur en zaterdag om 11.00 uur en 14.00 uur een demonstratie behangen gaan geven.
Opgave is niet nodig.
Tijdens deze demonstratie worden de eerste vaardigheden geleerd. Mocht je er meer van willen leren? Dan is er een mogelijkheid voor het opgeven voor een workshop!


 Sfeer Interieur & Advies

Sfeer Interieur & Advies
Tijdens de opendagen staan bij ons de deuren open voor iedereen die graag ideeën op wil doen voor het interieur. We hebben nieuwe collecties stoffen en behang om het voorjaar fris en fleurig mee te beginnen.
Laat je inspireren onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.


  Stoer Wonen

STOERwonen Aalten
“Bij ons zullen zaterdag vanaf 10.30 uur Erna Wamelink en Iris Hartemink, de gezichten achter INTENSCENT en GROEICONFETTI, jullie uitgebreid kennis laten maken met hun prachtige en unieke producten.
Ook valt er beide dagen van alles te proeven en hebben wij voor elke kopende klant een superleuke goodiebag.”


 

Broeder & Zuster
Wij maken voor 13 en 14 maart allemaal verschillende soorten chocolate chip cookies


Navis Sport

Navis Sport

Houdt Verbouwingsopruiming, met kortingen oplopend tot 80% op geselecteerde artikelen en 15% op het overige assortiment.
'Daarnaast krijgen deze Open Dagen alle dames bij besteding van minimaal 30 euro een sportshirt van ons cadeau!'
Winkelen met een hapje en een drankje deze dagen van de Vrouwen.

Studiehuis AchterhoekStudiehuisachterhoek

De ochtend van 13 maart een gezamelijke Lezing 'Gedoe thuis?' Bij gebouw Elim, tijdens de Vrouwen van Aalten-dagen van Jolanda Schmidt van Studiehuis Achterhoek en Marianne Kleinhesselink van Zelf-ver-standig,met als thema ‘Gedoe thuis?’
We geven (achtergrond)informatie en tips over de aanpak van diverse lastige opvoedsituaties, zodat je opgeladen weer naar huis gaat!
Deze lezing vindt plaats bij Studiehuis Achterhoek op vrijdag 13 maart van 11.00 - 12.00 uur. Van harte welkom! Verder deze dagen vrije inloop vrijdag van 12:00 - 16.30 en zaterdag van 10:00 - 14:00 uur

Zelf-ver-standig

Zelf-ver-standig
Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart willen we aan de Polstraat 1A jullie laten zien waarmee we jou/jullie van dienst kunnen zijn. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is er gelegenheid om vrijblijvend binnen te komen lopen en kennis te maken met de praktijk Zelf-ver-standig aan de Polstraat. We zijn dan aanwezig en bieden een “gratis spreekuur” aan om misschien even mee te denken bij datgene waar je als ouder/opvoeder op dat moment mee zit.  Denk aan lastige opvoedsituaties, leerproblemen, onverklaarbare angsten of veel boosheid bij je kind.
Tijdstippen: vrijdag 13 maart van 13u-16:30
Zaterdag 14 maart: 10:30-14u.


  Het Adress

HET A'DRESS

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart willen wij onze nieuwe voorjaarscollectie aan u presenteren. Vanzelfsprekend staan wij voor u klaar voor het geven van tips en advies op het gebied van Mode, Decoratie en Interieurinrichting.
Elke kopende klant ontvangt naast 15% korting (op het gehele assortiment) tevens een leuke attentie!
Tijdens deze dagen staat er natuurlijk iets te drinken en wat lekkers voor u klaar.


Echopraktijk PuurEchopraktijkpuur.nl 
Deze dagen van de Vrouwen liggen er kaarten in het dorp van mijn bedrijf waarmee je 10 procent korting krijgt op een pretecho voor zwangeren of voor aorta scans.
Deze zijn af te halen bij de volgende deelnemende bedrijven: DA+Mooi Parfumerie Pennings | Angelique Womens-wear | Meneer Kees
Gun jij iemand een Pretecho met film? Geef dat iemand op via deze link


SharplineSharpline
Speciaal voor De vrouwen van Aalten hebben wij een paar mooie kleuren uitgekozen voor een dakwrap. Pink | Crystal white | Pearl symphony | Lucious lips
Wie gun jij (of jezelf) een mooie dakwrap op je auto? Misschien is vrijdag de 13de je geluksdag!
Wat moet je doen: like de pagina van Sharpline | Like en deel het bericht | Tag in de reactie onder dit bericht degene die kans mag maken op de prijs.
De winnaar wordt vrijdag 13 maart 2020 bekend gemaakt!


Royaal genietenRoyaal Genieten

Wil jij ook Royaal Genieten met de Pasen? Dit weekend staan wij geheel in het teken van de Paasdagen. De tafel staat gedekt. Wees welkom om inspiratie op te doen voor een lekkere brunch of gezellige borrel.

 Primera AaltenPrimera Aalten
Geeft deze dagen van de vrouwen de jonge “dames” 25% korting op het hele topmodel assortiment!


 Hema Aalten
Hema Aalten
Bij HEMA Aalten kan je, in het weekend van de vrouw, je nagels komen lakken! Ook krijg je bij besteding vanaf 10 euro een gratis make-up stuk cadeau! Kom dus gezellig langs!


 
Eetcafé Enjoy
Tijdens deze 2  dagen serveren wij tijdens de lunch, buiten de kaart om, een heerlijke pokebowl voor € 11,50.
Met het diner is er de mogelijkheid om te genieten van onbeperkt gamba’s eten voor € 18,50 per persoon. De gamba’s worden geserveerd met brood, friet en salade.
Om de dag en avond helemaal compleet te maken hebben we voor de borrel heerlijke cocktails voor maar €5,00 en zullen we langskomen met diverse lekkernijen!


 

Flauwers by Laura
Vrijdag en zaterdag laten we jullie kennismaken met geurende voorjaarsbloemen! Kom naar onze winkel en laat je verleiden door deze zoete bloemen van het seizoen.
Besteed je minimaal €15,- in de winkel? Dan krijg je van ons een tasje met tulpen cadeau!
Wist je dat? Een geur binnen één seconde een gevoel of herinnering terug kan brengen.


 

Eetcafé 't Raadhuys

Eetcafé 't Raadhuys
We serveren deze 2 dagen tot 17:00 uur een kop koffie met appelgebak voor 5 euro!


 

Altijd Bloemen

Altijd Bloemen
Wij geven een gratis vaas weg. Als je iets koopt wat in de vaas past krijg je de vaas in een hippe lila kleur cadeau. Tevens hebben we de super leuke vogelvaasjes in de aanbieding. Geniet van het voorjaar er is genoeg. Kom gezellig kijken in onze sfeervolle winkel.


Alfa Accountants en Adviseurs in Aalten Jumbo Leussink Aalten
 Hema Aalten  
   
Facebook Welkom in Aalten | Stichting Aalten Promotie Facebook Winkelen in Aalten